Aktuelnosti|

Predsjednik Opštine Tuzi, gdin. Nik Gjeloshaj, zajedno sa ministrom prosvjete dr.Damir Šehović i direktorom predškolske ustanove „Đina Vrbica“ Vuk Stanišić , otvorili novi izgrađeni vrtić u Tuzima.


Đeljošaj izrazio je zadovoljstvo zbog otvaranja novog vrtića u novoj opštini Tuzi, u kome će, kako je rekao „stasavati generacije mališana i pripremati se da ovo mjesto učine ljepšim i boljim“.

On je istakao da su u rekordnom roku završeni radovi na vrtiću, rekavši da su se u mandatu ove Vlade u Tuzima dešavale očigledne pozitivne promjene, te da su planirane nove investicije.

Ministar Šehovič, je naglasio da „i kao ministar i kao otac znam šta znači povjeriti na čuvanje svoje dijete i kakva očekivanja od nas imaju roditelji, te zaista dajemo sve od sebe da ta očekivanja i ispunimo“.


Direktor predškolske ustanove „Đina Vrbica“ Vuk Stanišić rekao je da je ta ustanova ponosna što u svom sastavu od ovog septembra ima i vaspitnu jedinicu „Naša radost“ u Tuzima, te da će ovaj moderan objekat umnogome podići kvalitet predškolskog obrazovanja u toj opštini.

Objekat sadrži 11 radnih soba planiranih za oko 200 djece.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Close Search Window